Post by tiosnifreratsi on Feb 22, 2022 23:35:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Pirate: Survival Island Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod więcej klawiszy ▞▞▞
▞▞▞ Last Pirate: Survival Island Adventure 2022 version ▞▞▞
Ładna grafika i dobrze zagrać moją własną opinią do tej gry, proszę dodaj jakiś przewodnik i podpisz się do tej gry i innej misji, tymczasem jest to dla mnie dobre
Ładne, ale wciąż wiele błędów?
Ta gra jest niesamowita i interesująca z wyzwaniami, z którymi musisz stawić czoła niespodziankom
Ta gra jest bardzo fajna i fajna do grania, ale kiedy chcemy zrobić bombę i wszystkie rzadkie rzeczy nie są dostępne, więc zajmuje to dużo czasu, więc z tego powodu odinstalowałem tę grę. Wykonaj całą grę jest ładne i wspaniałe ........
dlaczego przedmiot nie ma nazwy?
Ace Defender: Dragon War રોલ પ્લેઇંગ ffgn
To zabawne, ale denerwuję się, ponieważ niektóre rzeczy w tej grze, takie jak szkielety, których nie można umieścić tam potężnych szkieletów, gdy tam zaatakują twój zepsuty statek, ponieważ biginerzy mają tylko staw skokowy, a szkielety atakują każdej nocy i dzięki temu mogę nawet odkrywać wyspę aby zdobyć zasoby i broń dla biginerów bardzo łatwo łapać zwierzęta, które mogą cię zabić, czasami przeszkadzają ci w tym, co robisz, jeśli przypadkowo trafisz na jedną wędkę, weź dużo cierpliwości, połóż więcej kamieni i drzew, a ja poruszam się wolno
Podoba mi się ta gra do tej pory jest całkiem dobra Podoba mi się to, co zrobiłeś z niebieskimi nadrukami Myślę, że powinieneś być w stanie wejść do niektórych budynków
Cześć, jak niektórzy z nas ukończyli grę, czy możesz dodać inne misje poziomów i czy możesz dodać mapę, aby zobaczyć całą wyspę, bylibyśmy szczęśliwi, jeśli jest to część twoich nadchodzących aktualizacji
hej wszystko jest w porządku, ale problem polega na tym, że pasek pragnienia zmniejsza się naprawdę dziwactwo i nie mogę sprawić, bym umarł siedem razy z pragnienia, musisz dodać inne źródło wody
Bardzo fajna,ale dochodzę do budowania drzwi w domu i gra się zacina pomocy!!!!
Ponieważ wykonałem niektóre misje i je zamknąłem, całkowicie straciłem zasoby i wszystko w moim plecaku, w tym rozszerzyłem przestrzenie, nie wiem, dlaczego tak się dzieje! Jak mogę dostać wszystko z powrotem do plecaka, więc daję dwa...
Uznałem tę grę za całkiem przyjemną, ale wyczerpuje mi baterię telefonu... Zauważyłem to w kilku większych grach, więc nie obwiniam samej gry.
Otoczony wodą i nie może nawet zrobić filiżanki😡👎👎👎 i dostaje tylko jeden kokos, żeby dostać drinka, który naprawdę jest do bani, zrób grę survivalową, która ma sens to mój problem to dobra gra, po prostu potrzebujesz czegoś do picia 🥛
Last Pirate: Survival Island Adventure Petualangan bpj
Ta gra jest dobrą grą survivalową. Moim największym problemem było to, że nie mogę obracać mojego rzemiosła/budynku i nie jest łatwo zbudować dom to bardzo frustrujące Nie mogę położyć podłogi na płaskiej lub nawet wyłożonej płytkami powierzchni innej niż słaba konstrukcja I myślę, że to naprawdę fajna gra i jest warta 5 gwiazdek, łatwo, jeśli problem zostanie rozwiązany.
Ta grejest fojna i fajna
Last Pirate: Survival Island Adventure 어드벤처 sqqk
Wszystko w porządku, ale fale zombie spamują zbyt szybko i dają czas na eksplorację lub cieszenie się mapą
Świetny otwarty świat pełen tajemnic. Jednak umrzesz setki razy. Za twardy. Zombie wracają zaraz po ich zabiciu, a chodzące szkielety niszczą Twój dom każdej nocy. Szkoda, bo gra jest piękna i naprawdę chciałem poznać więcej wyspy.
Ta gra 🎮jest w stylu retro, ale jest bardzo interesująca i niesamowita 👍👍👍👏👏gra🎮.
Świetna grafika... byłaby znacznie lepsza, gdybyś nie musiał zaczynać od początku za każdym razem, gdy umrzesz. Trudno znaleźć wodę...
Ta gra jest niesamowita, ale utknąłem na poziomie 9, kiedy musiałem zbierać beczki, nawet oglądałem filmy na YouTube o tym, jak skakać na sufit kościoła, ale było coś innego w grze, co uniemożliwiało przeskoczenie przez sufit . Musiałem więc odinstalować grę na poziomie 9. Innym problemem był brak opcji logowania do konta, więc nie mogłem zapisać swoich postępów, więc po ponownej instalacji gry wszystkie moje dane zniknęły, co spowodowało, że usunęłam grę na stałe.
dobra grafika poza tym moje bronie nie reagują, więc naprawdę czuję się źle, gdy nie działa 💔
po prostu zakradnij się do łupu, nie dając się zabić przez zombie lub niedźwiedzia na początku
Ta gra jest naprawdę fajna, ale weź tryb wieloosobowy bez logowania i kilka latających ptaków, takich jak orły, wróble, sowy i nietoperze oraz kilka jaskiń
Nie mogłem nawet przejść przez FTUE z budowaniem doków - niestety bardzo niezdarne i nieprzyjazne dla użytkownika sterowanie
To dobra gra, umarłem dużo czasu, ale kiedy umarłem, poszedłem do grobu i odzyskałem swoje rzeczy, ale raz, kiedy umarłem, gra się zawiesiła, musiałem zrestartować grę, gdy poszedłem do grobu, aby tam zabrać swoje rzeczy nie było nic w grobie i straciłem wszystkie moje postępy 😭
Gra ma potencjał, ale jest niedopracowana, problematyka połączeń do wody z klifą i nie ma możliwości dosięgnąć itemów i dlatego 2 2 .
100% śmieciowa gra Kto, do cholery, uważa, że to świetny śmieć Mam więcej niż 1 Ram To dlaczego to się psuje? Nie polecam tego This People to Idiot Creators.
chłopaki, nie bądźcie tacy wściekli... jeśli gra wciąż jest aktualizowana do tej pory, to programiści nie przestają aktualizować tej gry, jak błąd kościoła, wiesz? teraz to naprawione, teraz deweloperzy dodali kilka nowych rzeczy, jeśli jest błąd... to tylko kwestia czasu, jestem pewien, że deweloperzy to naprawią. o tak, deweloperzy, chciałbym o coś poprosić... czy możecie wzmocnić niebieskie odciski spadające podczas walki i zabijania w zwarciu? mam na myśli to, że im więcej ryzykujesz, tym więcej nagród dostaniesz, dzięki
Last Pirate: Survival Island Adventure Пригодницькі zcdi
Brakujące elementy Lista przedmiotów nie jest wyświetlana
Zabrałeś mi mój ekwipunek, żebym nie mógł ruszyć dalej, dałbym 0 gwiazdek i zakończę
Gracjest gupia nieda sie spać
Dobra gra, ale byłem w środku rolnictwa i nagle wszystkie moje rzeczy zniknęły w powietrzu 3 dni rolnictwa za nic