Post by tiosnifreratsi on Feb 22, 2022 23:38:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ aquapark.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ aquapark.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa kryštálov ▞▞▞
▞▞▞ aquapark.io 2022 version ▞▞▞
💚
Je dobrá ale ja nwm čo mám povedať je dobrá no
je to v poriadku. Ide len o to, že ľudia sú falošní. Nemôžem sa hrať s kamarátmi. A kože nie sú také dobré. A nie je tam žiadna hudba ani zvukové efekty, vďaka ktorým je to naozaj nudné. Tiež nie je fér, ak začnem od konca. Začína to byť naozaj nudné, pretože je to príliš jednoduché. Ako, vždy vyhrám a je mi z toho zle. Túto hru by som vôbec neodporúčal.
Fajn hra ale po čase ma to prestalo baviť
Seká mi tá hra je na nič
Najlepšie .io hry, v ktorých hráte všetci spolu na PC a smartfóne
Wrost game hral som reklamy sú také otravné
tak dobre nie 2 veľa reklám
fajn
Je to tak zaostalé, že by ste to mali opraviť, ale zatiaľ je to celkom dobrá hra
Zle
Download Denné modlitby apk 34 for Android. Oraciones diarias en lengua eslovaca. ... Como instalar archivos APK / XAPK. 0.0. 0 Reviews ... aquapark.io.
Zamrzne každých 5 sekúnd
Zábavné, ale sklamanie! Nebudem sa sťažovať na reklamy, pretože som ochotný zaplatiť trochu za dobrú hru. Očakávam, že hry zadarmo budú mať reklamy, ale môj problém s touto hrou je, že hrám proti robotom!!! aké sklamanie. mali by ste vytvoriť platformu pre hráčov, aby mohli navzájom pretekať. Povedal som niekomu, aby si hru stiahol, len aby som zistil, že spolu nikdy nebudeme pretekať. hra má potenciál, okamžite to zmeňte, inak táto hra bude slabnúť, kým nesčernie. ☹
Bane každého hráča - ADS sa ku mne dostala 😭 odinštalovaný
určite musí byť online proti iným hráčom a nie proti AI, ktorá je navrhnutá tak, aby bola vždy za vami alebo pred vami bez ohľadu na to, kam skočíte. Našiel som čudnú závadu. ak zoskočíte a pristanete v bazéne a obídete zelenú cieľovú čiaru, každý hráč dostane 11 zabití a 555 mincí a všetci sa volajú einstein.
Naozaj rád hrám túto hru, pretože je veľmi zábavná... Ale sú v nej nejaké menšie problémy ako GLITHES v "SLADKOM SVETE". Ale vážne, táto hra je taká zábavná.. Zapája nás, kým sa nudíme:) ~ĎAKUJEM
Táto hra je na hovno, keby som mohol, dal by som jej nulu. Toto je moja najmenej obľúbená hra, ktorú mám. z 50, ktoré som recenzoval, je tento najhorší. Som herný recenzent a naozaj neznášam túto hru, ktorú treba stiahnuť alebo urobiť, aby ste ju mohli hrať s priateľmi a mať viac úrovní. Ďakujem, dovidenia.
Nie je to najlepšia hra všetkých čias, ale stále je to zábava. Ostatní hráči sú roboti, takže nemôžete hrať proti svojim priateľom a máte len 4 mapy. Bolo by ešte lepšie, keby ste mohli zbierať mince na nákup skinov a nových diapozitívov. Tiež skiny nie sú také dobré a hra trochu zaostáva, ale to je v poriadku, skúste hru spraviť aj online. Celkovo je to však celkom dobrá hra, ale vyžaduje si niekoľko vylepšení.
Seka to
Bez pridania a zadarmo. Keď hrám inú hru, pýtam sa sám seba, prečo musím hrať aquapark.io. Odporúčam túto hru.
Je to fajn hra ale ked to hráte dlhšie máte všetky kola a potom sa vám to začne opakovať. A skiny sa tam získavajú ľahko a rýchlo.
Oneskorená, slabá grafika, veľmi vybíjaná batéria, veľmi rýchlo to začne nudiť. To je len pár dôvodov, prečo by ste si túto hru nemali zaobstarať. Vyskúšal som veľa iných hier od vývojára, ale z nejakého dôvodu aj tie zdanlivo jednoduché hry fungujú veľmi zle. Aj umiestňovanie reklám po KAŽDEJ JEDNEJ HRE je trochu soli navyše. Vážne, myslím si, že účelom hier tohto vývojára je len vytvoriť príťažlivú hru, ktorá je v skutočnosti len hrou nízkej kvality, len aby získala príjmy z reklamy.
Je to smutné, táto hra má potenciál. Existujú však hlavné nedostatky, ktoré robia hranie hrozným zážitkom. - Reklamy sa zobrazujú buď po každej výhre, alebo po 3 po sebe nasledujúcich neúspešných pokusoch. To je v priemere 30-35 sekúnd, čo je príliš často. -Nevadí mi pretekať proti robotom, ale nastavili ste ich tak, aby sa splodili priamo za vami bez ohľadu na umiestnenie, čo v podstate robí mechaniku „skok na skratky“ zbytočnou.
aquapark.io Aksi oxhv
Nejde mi stiahnuť
Pár dní to bolo zábavné, ale po chvíli to začne nudiť a už to nechcem hrať.
Táto hra je v poriadku... je veľmi jednoduchá na syr a môžete ju hrať iba ak je wifi a baví ju to len asi desať minút a v reklame bolo napísané, že je to zábavná nová hra, ale je vonku už viac ako 3 roky a je to nadhodnotené dlhý príbeh krátky, je to zlá hra, tiež dáva reklamu každé 2 minúty alebo menej, ďakujem za prečítanie.
super hra XD hah Ok f m
Zakaždým, keď sa snažím prejsť na druhú snímku, aby som sa dostal na prvé miesto, nefunguje to
Ide o to, čo by ste očakávali, keby ste už videli reklamy alebo hrali demo. Iste, pre niektorých to môže byť návykové, ale najväčším vrcholom hry je vidieť, aký veľký skok z okraja môžem urobiť, aby som dokončil úroveň čo najrýchlejšie. Budem úprimný, nie som si istý, prečo je táto hra hodnotená tak vysoko, keď grafika a hrateľnosť sú také podpriemerné, ale možno som len malicherný.
hra je skvelá, ale nepáči sa mi, že keď si kúpiš všetky skiny, zostanú ti milióny mincí, s ktorými nemôžeš nič robiť. mali by ste pridať viac vecí na nákup, aby to bolo zábavnejšie. možno boostery, aby ste išli rýchlejšie? alebo štíty na ochranu pred oranžovými blokmi. a že sa hráte s „a.i“, takže je to menej zábavné. ak je to hra „.io“, mali by ste ju vytvoriť s online hráčmi. alebo vložte možnosť, ako to robí „slither.io“.
MNOHO REKLÁM!!!! SO TLAK VODY...REKLAMA! PADNEŠ... AD! VYHRÁVATE...REKLAMA! URČITE NEODPORÚČAM STIAHNUŤ A KEĎ SA SNAŽÍTE VYPNÚŤ WIFI... OFC Píše, že POTREBUJETE WIFI!!!!
Je to super hra doporučujem
Páči sa mi to, ale neznášam, keď idete niekam inam a niekto pri vás ide, ale je to dobrá hra a ďakujem vám, že ste to urobili. Hra ma a. Môj brat hrá dobre, moja mama tiež a môj otec to má rád
Aquapark Galandia - Публикации | Facebook
Slippery Water Slides Aquapark.io Game ...
Urobím to čo najslušnejšiu recenziu. Táto hra je v poriadku. Nebudem hovoriť o reklamách (zdá sa, že to vedie k väčšine kritických recenzií), ale viac o hre a ovládaní. Gravitácia bola trochu rýchla a musel som niekoľkokrát prejsť prstom po obrazovke, aby som sa skutočne vrátil na správnu cestu. Moje zariadenie malo trochu problémy s vykresľovaním hry, čo spôsobilo niekoľko bojov medzi vrstvami. Celkovo je to skvelý koncept, ale ovládanie to podľa mňa ničí.
Hra je skvelá, ale má problémy. Objavia sa presne tí istí hráči a dá vám to pocit, že sú to roboti, hra je oneskorená, aj keď je offline, a po prechode do kruhu nemá takmer zmysel hrať, pretože mapy ešte nie sú dokončené. Ale hra je zábavná a je zábavná, kým trvá. Som s tým v pohode.
Najlepšie hry .io, kde hráte všetci spolu na PC a Smartphone
Halloween Cooking Games آرکیڈ zptf
super len sa mi to seka
Samotná hra je zábavná. Ale spôsob, akým počítač funguje, je hlúpy. Dokážem zoskočiť z úplnej hornej časti šmykľavky a pristáť úplne dole asi za 5 sekúnd a ostatní ľudia v hre sú už za mnou a niekedy ma aj predbehnú. keď sa pokúsim zošmyknúť sa a neskočiť, trvá mi to asi 30 sekúnd – 1 minútu, kým sa dostanem úplne. Ale počítač to stiahne za 5-10, keď skočím
aquapark.io Märulimängud txbr
Zábavný koncept vám poviem, ale hrozné prevedenie. Prvým veľkým problémom aqua.park io je jeho reklama. Je toho príliš veľa. Dostanete ho vždy, keď zlyháte a zakaždým, keď vyhráte. V tejto hre vyhrávate rýchlo, takže verte mi, že je to otravné. Tiež sú to všetky roboty a to je tak...fuj. Hranie s inými ľuďmi by bolo úžasné, ale vďaka robotom je to nudné. Po tretie, sledovanie reklamy na opätovné prežitie hry je zbytočné, pretože si ju stále pozriete, ak zomriete. Možno túto hru vymažem.
aquapark.io פעולה amrw
Super hra ale stačí si len reklamy WiFi a nepomôžem