(Android/iOS) Stacky Bird: Fun Egg Dash Game kodu ģenerators primogēmas
Feb 22, 2022 23:51:00 GMT -5
Post by tiosnifreratsi on Feb 22, 2022 23:51:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģenerators primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Stacky Bird: Fun Egg Dash Game 2022 version ▞▞▞
Stacky Bird: Fun Egg Dash Game Dažādas spēles btff
Es piešķiru šai spēlei 4 zvaigznes. Tā ir jautra spēle, bet, kad es uzvaru, tās tiek pievienotas, es esmu nedaudz kaitinoša, bet labi pastrādā, tā turpināt
šī spēle ir tik satriecoša, labāka par dīkstāvē esošiem varoņiem
Es ielādēju šo spēli.bet es to nedaudz spēlēju
Man ļoti patīk, kad paiet mēneši vai gadi, lai spēlētu to kļūst garlaicīgi, bet man tas patīk, jo man tiešām nav nepieciešams wifi vai dati
Pārāk daudz reklāmu Rediģēt: es to tagad atinstalēju
Tā ir tikai laika tērēšana
Es tam dotu 10/10, jo tas ir patiešām jautri un laikietilpīgi. Man patīk visas ādas un olas varoņiem, kuriem līdz šim mana mīļākā ir... viena no ziemīgajām govs.Noteikti ieteiktu atšķirībā no citām spēlēm, tajā nav daudz reklāmu. ☆10/10☆
Tā ir laba spēle un jautri, ok lol :3 čau:]
Ļoti jauka spēle, bet tā ir ļoti garlaicīga, lūdzu, pievienojiet tai kaut ko interesantu
Šī ir pārsteidzoša spēle, gandrīz nav nekādu papildinājumu, un jūs varat to spēlēt bez wifi!!! Šo spēli ir tik jautri spēlēt 😜, tik laba spēle VISIEM vecumiem. Paldies 👍
Norm
Kopumā šī spēle ir laba.... Bet laika gaitā kļūst garlaicīgi
Ik pēc 1 sekundes, kad es pieskaros, tiek parādīta neizlaižama reklāma, vai varat to salabot!?!?
Jautri, bet absolūti pilns ar reklāmu
Šī spēle patiešām ir ļoti jautra, jo tā ir saistīta tikai ar lietām, kas tiek rādītas ekrāna apakšā, un tiek parādītas neērtības. Paldies, kas kādreiz izveidoja šo spēli.
aquapark.io Akció wua
Ļoti jautri! Atkarība, daudz ko darīt.
Nepatika tā eksotika, tā vienkārši nav spēle, kas jums vajadzētu spēlēt, un ar to saistītās reklāmas ir nepiemērotas bērniem tikai viena no tām
NAV SLIKI, bet aizkavējas
MAN ĻOTI NĪNĪT REKLĀMAS, LŪDZU, NOVĒROJIET REKLĀMAS PROBLĒMU, JO KATRU REKLĀMU PABEIDU LĪMENI.
Stacky Bird: рывок Казуальные vzij
Patīk spēle, bet jebkura reklāma
Spēle ļoti ātri kļūst garlaicīga. Neieteiktu.
Tā ir burvīga spēle un ļoti interesē ☺ Es mīlu šo spēli #ar cieņu. Arī Adurijs jūs varat spēlēt šo spēli tiešsaistē, un, ja jūsu tiešsaistē netiek rādītas reklāmas, pagrieziet wifi, spēlējot duh
Mazliet grūti, bet patiešām jautri😶🙂 ⠀ /)・ ェ・)/) _/  ̄ ̄ \ / ヽ / ● ●ヽ ! ▼ l ヽ_ 人 ノ ゙゙ーJ――――J
Katrā bezmaksas spēlē ir arī reklāmas, bet, nospiežot x, tā pāriet uz spēli veikalā, es domāju, ka attēls ielādes ekrānā
LABĀKĀ PIEREDZE EVER! tāpēc parasti es izdzēsu savas spēles uzreiz pēc tam, kad tās ieguvu, bet tas man ir bijis 2 dienas (esmu izvēlīgs)
Tāpēc es varu izslēgties
Stacky Bird: Leuk eierspel Casual games gflq
Man patīk šī spēle, un tā ir tik jauka, un tā ir tik jautra, un mani mīļākie varoņi ir Varavīksnes vienradzis un suns Barijs un konfektes varoņi! Bet viņi visi ir tik mīļi!!!!
Stacky Bird ir lietotne, kas izstrādāta, lai liktu jums skatīties skinu reklāmas, un spēle ir kaut kur aprakta. Es neesmu pret spēlēm ar reklāmām, taču šī lietotne piespiedu kārtā padod jums reklāmas gandrīz pēc katra (īsa) pārspēta līmeņa, atdzīvināšanas, ikdienas izaicinājuma spēlēšanas utt. Sasniegumi galvenokārt ir balstīti uz apvalku atbloķēšanu un lielākās daļas atbloķēšanu. apvalki ir balstīti uz uzdevumiem, kas saistīti ar reklāmu skatīšanos. Pati spēle ir dīvaina un jautra, taču atkārtojas un neizaicina.
Sākumā jautri, tad ļoti garlaicīgi. Nākamajā minūtē. Slikts sižets. Godīgi sakot, ja es arī gribētu, man nebūtu jātērē šī krātuve, kad es to varu atrast foršajā matemātikas spēļu vietnē (kas tā nav, jo tas nav saistīts ar skolu, bet neatkarīgi no tā)
Tā ir lieliska spēle, kuru es tiešām iesaku, mans tālrunis ir patiešām lēns, un šī spēle joprojām darbojas lieliski! Varoņi ir ļoti jauki, un šī spēle ir ikdienišķa, taču joprojām izaicinoša lieliskā spēle, to tiešām iesaku
Laba spēle
Spēle ir ļoti forša un jautra, bet tajā ir ļoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Es varētu kļūdīties, bet personīgi reklāmas pēc katra līmeņa atstums potenciālos ilgtermiņa klientus. Es izdzēsu spēli pēc dažām minūtēm. Mainiet reklāmu formatējumu, un jūs varat paturēt dažus cilvēkus.
Nelejupielādē... Es lejupielādēju šo un kaut kas nogāja greizi, man tas nepatīk, tāpēc es atinstalēju spēli... atvainojos izstrādātājiem īkšķi uz leju 😝😝😠😠😤👎👎👎👎👎
Tā ir laba spēle, taču pēc katra līmeņa ir papildinājums. Dažas problēmas jūs pat nevarat spēlēt, ja vispirms nenoskatāties pievienošanu. Izņemot to, ka varoņi ir jauki. Viņiem vienkārši vajag lielāku patiesību.
Daudzām reklāmām
Tas ir labi, bet lielākā daļa spēles cenšas kļūt populāra, jo tā teica, ka Twitter un Facebook
Činu
Grafika un viss ir ideāli!
Tas ir forši, bet tam ir potenciāls būt labākam
Bezgalīgas reklāmas -_- , tik kaitinošas n nepanesamas.
Es piešķiru 3 zvaigznes, jo tas netiks lejupielādēts manā tālrunī, bet tas tika lejupielādēts manā I pad, bet man patīk šī spēle