Post by tiosnifreratsi on Feb 22, 2022 23:53:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Monster High™ Beauty Shop 2022 version ▞▞▞
Já si to dám stáhnout a po chvíli zjistím, že se to neinstaluje
Je to dobrá hra ❤️
☆☆☆
Dobrá aplikace, ale nebyly tam žádné návody, co dělat, takže jsem na to musel přijít sám. Kromě toho jsou jedinými negativními věcmi to, že je zde příliš mnoho reklam a pouze dvě postavy k přizpůsobení. Přesto mě tato hra stále baví hrát. Děkuji 😊
Ujdeto
Je to zábavné a kreativní, ale hlavní nevýhodou je, že většina věcí stojí peníze. Existují pouze 2 postavy, které jsou odemčeny z 8, a když přejdete na postavy, většina barev vlasů, oblečení, doplňků atd. je uzamčena. Ve většině her jsou některé věci zamčené, abyste si je mohli koupit, ale v této hře je většina věcí zamčená. Po chvíli hra začne být velmi nudná, protože můžeme navrhovat pouze dvě stejné postavy znovu a znovu. To je ale jen můj osobní názor. Takže ano.
Hra je tak zábavná, ale reklamy jsou hrozné
je to příliš úžasné, ale bezplatná verze má pouze 2 monstra a ne příliš mnoho položek, doufám, že přidáte alespoň jednu další PS: Nevadí, miluji tuto hru! PS 2: Tato hra je vynikající a Miluji Monster High, učí mě, jak být na sebe hrdý a být divoký, a tato hra je příliš nádherná, miluji Monster High Team
スリングショットスマッシュ:射撃場 アーケード hihi
To je v pořádku, ale přál bych si mít víc než 2 postavy, abych si tam ostříhal vlasy a tak, a mám rád Roblox víc než tohle, upřímně, tahle hra je trochu na hovno, musíte udělat tolik nákupů a je to směšné, Roblox je o tolik lepší než tohle a vy měli byste si stáhnout Roblox, je to úžasná hra a měli byste se se mnou spřátelit a stáhnout si ji, jmenuji se GachaLoverSavannah a můžete si přidat přátele a zadat to! V žádném případě byste to neměli stahovat, zahraju si to, pokud se budu nudit, je to docela zábavné!
Je to tak zábavné, ale musíte si na tom koupit spoustu věcí😔 a děti jako já nemají peníze😒ale pokud jsou vaši rodiče ochotni něco z toho koupit, je to velká zábava🙃🙂
je to velmi zajímavé, líbí se mi jejich oblečení a make-up, je to dobrá hra
Celkem dobře jen to chce přidat monster highky a kdo se zrovna rozmýšlí tak stáhnout stojí to za to
Dobrá moc dobrá hra
Hezké
Nejhorší věc vůbec. Očekáváte, že jich bude víc, ale můžete oblékat pouze Frankieho a Lagoonu, pokud nezaplatíte 10 dolarů za celý balíček. Odpárat.
Máte pouze omezený počet předmětů a postav. Museli jste zaplatit za kompletní hru. Nebylo tam mnoho reklam, ale přesto tam byly reklamy! Také bylo opravdu těžké udělat vlasy😢
Monster High™ Beauty Shop Rollespil inz
Pouze 2 příšery jsou zdarma a většina dobrých věcí je uzamčena, kdykoli přejdu z jedné věci na druhou, pak se pořád zobrazuje opravdu dlouhá reklama a reklamy se stále opakují, stále zobrazují stejné reklamy, ale stále je to dobré a zábavné kreativní hra.
Monster High™ Beauty Shop Role Playing bocj
Kdo je tu od House 😂 Jinak docela dobrá jra ale škoda že se musí koupit plnou verzi 😔.
Hra se mi líbí, ale máme pouze 2 postavy, které můžeme použít. Bylo by lepší, kdybychom mohli pracovat s několika dalšími postavami ZDARMA? Taky se mi líbí, že tu není moc reklam. Ještě jedna věc, většina položek stojí peníze. Kromě toho je hra skvělá!
Opravdu dobrá hra, ale nechápu, proč musíme platit za jiné postavy a předměty (-1 hvězdička) a také příliš mnoho doplňků (-1 hvězdička) kromě té dobré hry doporučuji, ale ne moc doufám, že tvůrce 9f toto hra to přečte a udělá to, takže nemusíme platit skoro za všechno a snižovat přidávání lidé, kteří čtou, mají hezký den/noc
Na výběr vždy jen dva modely. Navíc pouze omezené věci, které lze dělat make-up. Prosím, dejte prosím alespoň 5 modelkám na make-up a snižte počet zobrazovaných reklam.
Po 1 použití, když jsem otevřel aplikaci, se jen zobrazila černá obrazovka. Čekal jsem, jestli se to jen načítá, ale nikdy se to nestalo. Asi 45 minut jízdy na kole jsem pokračoval a omylem jsem nechal aplikaci otevřenou, takže když jsem se vrátil, podíval jsem se na svůj telefon a ani se nevypnul, jen tam byla černá obrazovka. NESTAHUJTE TUTO APLIKACI!!!
Nesnáším to!!! Musel jsem se vypořádat se spoustou lagů A UŽ MI TO NEBUDE FUNGOVAT ÚPLNĚ TO ZNOVU NEINSTALOVAT 😡😡😡
AKCUL💰👏👏👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎💔💔💇💇💆💆💆💇💆💅💅💇💇💇💇💆💆💆💆💅💅💅💅💩💩🙊🙊🙊🙅🙅😭😫😫😭. 😭😭😖😤😤😈😈😈😈😈😬😬😠😠😬😬😈😈😬😠😯😯😡😬😠😈😈😬😠😡😯😡😬😠😈😠😬😡😯😡😬😠😈.
Tuhle hru jsem měla jednu dobu hodně ráda ale to je minulost. Když jsem si ji stáhla tak to bylo normální ale udělala jsem jednu holku a na focení jich byly obě dvě holky vedle ní černý úplně ale ne černý jako třeba afričan ale uplně černý jako vraný kůň. Pak jsem ji odinstalovala a nainstalovala znovu a to samé ale dřív než před tím. Proto dávám 1⭐ kdyby šlo dát míň tak bych toho dala míň a to o dost. Nevim jestly to je chyba mého telefonu ale je to jakože dost skery. Jednoduše NESTAHUJTE!!!!!
Tato hra by mohla být úžasná a chvíli byla úžasná, ale pak začala být docela závadná. Takže když jsem hrál hru, rozhodl jsem se podívat na přidání, abych získal sukni, která se mi zdála pěkná. tak jsem se díval na ten přídavek a pak, když jsem to šel nasadit, řekl jsem, že za to musím zaplatit, než to budu moct dát své holce. Nejen to, ale dostanete pouze dvě dívky k přizpůsobení a zbytek musíte koupit. Je to tak, že většinu hry si můžete obléknout jeden nebo dva předměty a můžete si toho koupit mnohem víc.
Fajn hra
Opravdu se mi tato hra líbí, ale co mě opravdu trápí, je, a vím, že si můžete udělat lak na vlasy, ale když chcete kadeře, vždy jim to zakryje oči. Také mám nějaké návrhy. 1: Přidejte další styly pro kadeře. 2. Vložte více postav zdarma nebo přidejte měnu, abyste si je mohli koupit.
Myslím, že tato hra by byla velmi delikátní, kdyby bylo vše zdarma. Nechápu, proč by NĚKDO platil SKUTEČNÉ PENÍZE za odemknutí některých postav, když i když hru odinstalujete, její peníze jsou fuč. nejsou žádné náhrady. kromě toho, že musím PLATIT za postavy, je mi 11 a OPRAVDU mě baví vlasy, make-up a móda. s o pokud chcete hodnocení 5 hvězdičkami, možná zkuste příště dát postavy a VŠECHNO příslušenství ZDARMA.
10 dolarů za celou hru? To je směšné! To v žádném případě nestojí za tolik. Kdyby byla cena nižší, ano, je to v pořádku, ale 10? V žádném případě
Je to zábavná hra a lepší, než jsem čekal. Vlasy se ve skutečnosti pohybují jako skutečné vlasy a získáte spoustu nástrojů. Jedna věc, kterou jsem si přál, je, abyste dostali pár dalších postav zdarma, ale jinak je to dobré!
Bylo by to 5 hvězdiček, nebýt toho, že za ostatní postavy musíte platit. Je to opravdu otravné a nudné, když si můžete přizpůsobit pouze 2 postavy.
Méně hvězdiček, protože má méně postav ke stylizaci. Na VŠECHNO potřebuje peníze a reklamy! Dvě nebo jedna hvězdička za to, že mi dovolili alespoň stylizovat první dvě
Monster High™ Beauty Shop Role Playing fkyr
NENÍ bezplatná hra. Musíte zaplatit, jinak se každých pár sekund objeví reklama, bez nadsázky! Nestojí to za to, je toho mnohem víc, co se vás nebude snažit připravit o peníze.
Dobrá hra ale proč 4? protože tam nejsou všechny odčené👎 Ale jinak dobrá hra doporučuji
Tato hra je opravdu zábavná, ale kvůli této jediné chybě jsem ohodnotil pouze 4 hvězdičkami. Odemkl jsem několik barev vlasů, ale téměř všechny se nezobrazují. Je to tak otravné! Jaký má smysl je odemykat, když je nemůžu používat?? Tohle mi kazí hru. Pokud to opravíte, dám 5 hvězdiček.